BMW va fi partener in programul Sibiu Capitala Culturala Europeana

Data publicarii: 17-12-2006
Primarul Sibiului, Klaus Johannis a anuntat sambata ca este pe cale sa semneze un protocol de colaborare si cu cei de la Automobile Bavaria, care este importatorul general pentru Romania al autoturismelor BMW. Dupa ce Banca Comerciala Romana (BCR) si Asociatia Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007 au incheiat, vineri 15 decembrie 2006, un contract de parteneriat prin care BCR, ca Partener Oficial, va sustine financiar derularea tuturor evenimentelor din Programul Sibiu 2007, un alt partener important bate la poarta Sibiului.

"Intr-adevar, suntem in negocieri cu cei de la Automobile Bavaraia, dar cand vom pune totul pe hartie vom face un anunt oficial. Dorim ca BMW sa puna la dispozitia Capitalei Culturalei Europene autoturisme, autocare si camioane pentru uzul organizatorilor. Autoturismele vor fi folosite pentru transportul VIP-urilor, al aparaturii si materialelor", a declarat primarul Sibiului.

De asemenea, sunt anuntati ca posibili parteneri pentru Programul Sibiu 2007 atat concernul Pepsi cat si compania de telefonie mobila Vodafone.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: