Complex Daimler Chrysler de 4 milioane de euro la Iasi

Data publicarii: 17-12-2006
Complex Daimler ChryslerIon Tiriac a ajuns pentru mai putin de doua ore la Iasi intr-o zi in care trebuia sa mai fie prezent la Paris, la Cannes, apoi la Oradea, pentru a o incheia la Bucuresti. Un adevarat tur de forta pentru cel mai de succes om de afaceri roman, care a raspuns pozitiv invitatiei partenerului sau iesean, Bogdan Pitigoi, cu care imparte frateste actiunile Grupului Tester-Casa Auto, de a vedea la fata locului noul complex Daimler Chrysler.

Dupa ce a spus ca locatia construita de Pitigoi corespunde tuturor canoanelor impuse de Uniunea Europeana, Ion Tiriac, insotit la Iasi de fiul sau, Ion Alexandru, a precizat ca piata auto din Romania va fi saturata doar atunci cand vor fi vandute 8-900.000 de unitati anual (sub 300.000 in 2006). "Eu cred ca in fiecare an piata autohtona va progresa cu 7-15 la suta, dar vanzarile de autovehicule rulate vor deveni mult mai importante decat vanzarile de masini noi", a mentionat Ion Tiriac.

Calitatea serviciilor oferite si respectul fata de client, valori fundamentale pentru Casa Auto Iasi, au determinat in anul 2005 luarea deciziei de a demara constructia unui complex ale carui dimensiuni, functionalitate si aspect sa fie pe masura standardelor Daimler Chrysler. Constructia, inaugurata ieri, are 3.300 metri patrati, dintre care 1.000 metri patrati de show-room, unde sunt expuse vehicule Mercedes Benz, Smart, Chrysler, Jeep si Dodge, 300 metri patrati de birouri si sali de curs si 2.000 metri patrati de service autorizat pentru marcile mentionate. Complexul este amplasat pe o suprafata de teren de 6.600 metri patrati, cu deschidere la drumul european si cu maxima vizibilitate.

"Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 4 milioane euro. Practic, incepand din aceasta luna, toti posesorii de vehicule Mercedes Benz, Smart, Chrysler, Jeep si Dodge vor beneficia de service autorizat in noul complex Daimler Chrysler.

In cadrul acestui complex exista 20 de posturi de lucru unde se pot efectua lucrari mecanice si electrice pentru autoturisme, autoutilitare, camioane si semiremorci, statie ITP pentru autoturisme si vehicule comerciale si 10 posturi dotate cu aparatura de ultima generatie pentru operatiuni de tinichigerie si vopsitorie", a declarat Bogdan Pitigoi, managerul grupului de firme Tester - Casa Auto.

Romania Libera

Ultimele stiri pe BankNews.ro: