Dobanzi speciale de sarbatori la Piraeus Bank Romania

Data publicarii: 20-12-2006
De Sarbatori, in perioada 18 decembrie 2006 - 15 ianuarie 2007, Piraeus Bank Romania ofera dobanzi speciale pentru doua dintre produsele sale, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Este vorba despre imprumutul pentru refinantarea unui credit de consum si imprumutul pentru nevoi personale. In intervalul mentionat, clientii care contracteaza unul dintre produsele mentionate, vor beneficia de dobanzi reduse. Astfel, pentru  refinantarea unui credit in RON, dobanda aplicata va fi redusa de la 12,5% la 10,5 %. In cazul imprumutului pentru nevoi personale dobanzile scad de la 12,5% la 10,5% pentru RON si de la 10,6% la 9.5% pentru EUR.

Prin Creditul pentru refinantare se pot prelua imprumuturi contractate la alte banci si care au ca destinatie: finantare pentru nevoi personale, credite contractate in magazine, descoperire de cont, imprumuturi pentru achizitionarea de autoturisme, credite pentru nevoi personale cu garantie reala imobiliara.

Imprumutul se acorda in RON, pentru sume cuprinse intre 500 si 20.000 EUR. Perioada de creditare este de 6 luni pana 10 ani, pentru imprumuturile care depasesc 5.000 EUR.

Acest tip de credit se adreseaza persoanelor fizice cu varste cuprinse intre 21 si 65 de ani dar si persoanelor fizice autorizate.

Creditul pentru nevoi personale se acorda pentru sume cuprinse intre 150 si  20.000 EUR. Acesta este disponibil in lei sau euro, pentru o perioada de creditare de 6 luni pana la 10 ani, pentru imprumuturile care depasesc 5.000 EUR sau contravaloarea in RON.

Conditiile de eligibilitate pentru clienti sunt aceleasi ca si in cazul creditului de refinantare.

Pentru a facilita accesul clientilor la produsele sale, in perioada Sarbatorilor Piraeus Bank Romania va avea sucursale operationale si pe 23 si 30 decembrie, atat in Bucuresti cat si in tara. In Bucuresti, cei interesati pot efectua operatiuni cash, non cash dar si contractari de credite, in cazul persoanelor fizice, in sucursalele Unirea, Victoria, Titulescu, Carol, Obor, Giurgiului, Iuliu Maniu in intervalul 9.00 - 14.00. In tara, toate sucursalele vor fi operationale in zilele amintite. 

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: