Ochelarii cu display

Data publicarii: 21-12-2006
Ochelarii cu displayO companie din Israel a confectionat un videoproiector in miniatura care transforma lentilele ochelarilor normali intr-un ecran video personal, informeaza Reuters. Noua tehnologie proiecteaza pe lentile o imagine video care poate fi vazuta doar de persoana care utilizeaza respectivii ochelari. Ochelarii pot fi utilizati ca ochelari normali, dar atunci cand se acceseaza functia speciala acestia creeaza o imagine pe care ochii o percep ca si cum ar privi la un televizor cu diagonala mare aflat la 3 metri distanta.

Ari Grobman, Business Development Manager al Lumus Ltd. a explicat ca acesti ochelari pot fi utilizati chiar si in timpul unei sedinte.

"Imaginati-va ca, in timpul unei sedinte, vreti sa va accesati e-mailul. In acest caz, trebuie doar sa apasati pe butonul telefonului mobil si puteti citi in timp ce priviti in continuare cu atentie spre persoana care vorbeste", a precizat acesta.

De asemenea, Grobman a adaugat ca firma la care lucreaza a fost contactata de mai multi fabricanti importanti de telefoane si dispozitive mobile si se asteapta ca produsul sa iasa pe piata anul viitor.

Banii Nostri

Ultimele stiri pe BankNews.ro: