Codrut Seres a fost pus sub invinuire in dosarul privatizarilor

Data publicarii: 21-12-2006
Codrut SeresEx-ministrul economiei Codrut Seres a iesit din Parchetul General, unde venise, joi, in jurul orei 13,00, pentru a fi audiat in dosarul de spionaj economic, declarand la plecare ca a fost pus sub invinuire pentru tradare si spionaj. Fostul ministru al economiei, Codrut Seres a intrat joi la Parchet, insotit de avocatul sau, Gheorghe Mateut si urma sa fie audiat de procurorul Doru Cristescu, din cadrul DIICOT, invinuit in dosarul de spionaj si tradare. Dupa circa o jumatate de ora, a iesit din Parchet si a spus ca i s-a adus la cunostinta faptul ca a fost pus sub invinuire, fiind acuzat de tradare si spionaj.

La intrare, Codrut Seres a declarat ca este "un dosar politic si un circ mediatic orchestrat de papusarul Traian Baseescu si realizat de mana doamnei Monica Macovei".

"Spun acest lucru pentru ca este evident si l-am spus de nenumarate ori in ultimele doua luni. Este un dosar facut pentru a arata cat se lupta in aceasta tara, dar din pacate, se lupta cu tinerii politicieni", a declarat Seres.

Fostul ministru al economiei a adaugat ca "in 1989 s-a facut revolutia cu televizorul, iar acum, in 2006 se face justitie cu televizorul. Sper insa ca procurorii sa fie impartiali si sa-si dovedeasca statutul lor de magistrati impartiali".

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: