CNAIR: Lucrarile sub Pasajul de la Otopeni vor incepe joi

Data publicarii: Astazi, 29-06-2017 | Economie

Lucrarile pentru modernizarea si fluidizarea circulatiei pe DN1, la intrarea in Bucuresti, vor continua joi, iar sub Pasajul de la Otopeni se vor monta separatoare de sens, fiind interzis virajul la stanga dinspre Capitala spre Mogosoaia, se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) remis, miercuri, AGRPRES.

'Mâine vor continua lucrările pentru modernizarea și fluidizarea circulației pe DN 1, la intrarea în București. Astfel, sub Pasajul de la Otopeni se vor monta separatoare de sens și se va interzice virajul la stânga dinspre București spre Mogoșoaia și pe direcția Tunari spre București, reconfigurându-se intersecția conform proiectului', se arată în document.

Potrivit acestuia, toate relațiile de circulație sunt asigurate prin cele două sensuri giratorii deja executate provizoriu, pe bretelele existente și pe traseul vechii centuri.

Conform CNAIR, se vor executa și lucrări specifice de marcaj (semnalizare orizontală), semnalizarea verticală fiind deja montată.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: