BCR mareste comisioanele

Data publicarii: 28-12-2006
BCR va majora de la 1.02 comisioanele lunareBCR va majora de la 1 februarie comisioanele lunare de administrare la conturile curente deschise de persoanele fizice, potrivit anunturilor afisate in agentiile bancii, aflam din Evenimentul Zilei. Acestea vor fi de 1 leu pe luna, fata de 0,75 lei pe luna in prezent. De la data mentionata, banca va renunta insa la taxa perceputa acestor clienti la deschiderea unui cont curent, care este in prezent de 8 lei.

Incepand cu februarie, clientii bancii vor scoate din buzunar 12 lei pe an pentru mentinerea unui cont curent la BCR. Institutia a introdus comisionul de administrare a conturilor curente ale persoanelor fizice la 1 august.

Acesta a fost initial de 0,25 lei pe luna si a fost majorat treptat pana la nivelul actual. La conturile curente ale firmelor, banca percepe un comision de administrare de 7 lei pe luna. Aproape toate bancile intentioneaza sa isi mareasca veniturile obtinute din perceperea de comisioane, care urmeaza sa compenseze scaderea veniturilor din dobanzi.

Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: