Cum sa-ti faci un magazin online

Data publicarii: 12-01-2007
Cum sa-ti faci un magazin onlineVremurile prezente si imediat viitoare solicita cunostinte in domeniile importante ale utilizarii PC-ului si Internetului pentru Comert Electronic. In acest sens Comisia Europeana a lansat, prin reteaua eBSN, cursul gratuit de eBusiness pentru instructori si consultanti, in primul rand din cadrul IMM-urilor. In acest sens, Institutul IPA SA (Centrul de instruire in eBusiness - SICE), impreuna cu Camera de Comert Industrie si Agricultura Giurgiu si pe baza cooperarii cu eBSN - Reteaua de Sprijin in eBusiness monitorizata de Comisia UE vor organiza cursuri de Comert Electronic (eBusiness, eCommerce) pentru instructori, consultanti si practicanti domeniu.

Cursurile sunt realizate in cadrul eBSN (European eBusiness Support Network) si sunt sustinute de profesori universitari din domeniu.

Se efectueaza instruirea practica in importante domenii avansate, concentrate catre afaceri, ale utilizarii PC-urilor si Internetului.

Cursantii vor invata sa-si construiasca propriul magazin electronic, sa-l gazduiasca, sa-l utilizeze, legislatia in domeniu, cele mai bune practici in domeniu, accesarea pietelor electronice, eMarketing, eAdvertising, VoIP, creare si configurare web-site-uri si multe alte aspecte necesare vremurilor prezente.

Cursul se desfasoara cu prezenta, pentru persoane din Bucuresti si la distanta, prin acces on-line la lectii si transmiterea prin Internet a lectiilor, pentru persoane ce nu locuiesc in Bucuresti.

Cursul cu prezenta se desfasoara in zilele lucratoare (cate 5 zile pe saptamana) intre orlele 14 si 20 p.m. Intre orele 12.00 si 14.00 se realizeaza consultatii in special  on-line.

Verificarea nivelului de pregatire al cursantilor si eliberarea documentelor de absolvire se realizeaza la data de 9 februarie 2007.

Cursul la distanta se desfasoara in aceeasi perioada. Verificarea nivelului de cunostinte se realizeaza fie la distanta (cursantul realizeaza si o serie de magazine electronice practice), fie prin prezentarea , in ziua dedicata colocviului de verificare, la Comisia de Verificare a Cunostintelor (la IPA SA).

Deplasarile, sejurul cursantilor nu sunt suportate de respectivul curs, nici de organizatori , nici de alte entitati.

Inscriere

Formularul atasat, completat si semnat se transmite prin fax la Adresa fax a IPA SA: 021 316 16 20 pana la data de 12 ianuarie 2007.

La finalul cursului, organizatorii vor elibera documente de absolvire. De asemenea, locurile sunt limitate, iar cursurile gratuite.

Informatii si inscriere la IPA SA Bucuresti, Calea Foreasca 167 bis Tel.: 021-318.00.51, Fax: 021-316.16.20

Primul curs are loc in perioada 22 Ianuarie 2006 la 9 Februarie  2007, la sediul IPA SA, Bucuresti, calea Floreasca 167 bis (zona Statie Metrou Aurel Vlaicu), in Aula Magna (parter), dotata cu cele mai avansate mijloace audio - video.

Banii Nostri

Ultimele stiri pe BankNews.ro: