Profit de 11 milioane RON pentru Garanta in 2006

Data publicarii: 15-01-2007
Compania de asigurari GARANTA a inregistrat, in 2006, un profit de aproape 11 mil. RON, in conditiile realizarii unor subscrieri cu 25% mai mari decat cele bugetate. "Anul 2006 a fost un an bun pentru GARANTA, obiectivele stabilite prin bugetul de venituri si cheltuieli au fost indeplinite si depasite", a declarat Gerasimos GAZIS, Director General al companiei. In acelasi timp, in 2006 GARANTA a demarat procesul de fuziune prin absorbtie cu NBG Asigurari. In cadrul acestui proces, NBG isi va inceta existenta si se va dizolva, urmand sa fie radiata din Registrul Comertului.

"Speram ca aceasta fuziune sa se finalizeze cat mai curand", precizeaza oficialul GARANTA.

"In acest fel, GARANTA va deveni o companie mai puternica din punct de vedere financiar, iar experienta si profesionalismul echipei nou formate va contribui cu siguranta la imbunatatirea serviciilor acordate clientilor nostri", concluzioneaza Gerasimos GAZIS.
In primele noua luni ale lui 2006, GARANTA a subscris peste 21 mil. EUR (75,6 mil. RON). Subscrierile companiei sunt in crestere nominala, in euro, cu aproape 188% mai mult decat rezultatele inregistrate in aceeasi perioada a lui 2005.

1asig.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: