Dispecerat non-stop pentru reclamatii la Protectia Consumatorului

Data publicarii: 16-01-2007 | Actualitate
Agentia Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) intentioneaza ca, pana la sfarsitul acestei saptamani, sa puna in functiune un dispecerat cu program de functionare non-stop, pentru a prelua reclamatii de la consumatori, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa presedintele Marian Zlotea. Potrivit presedintelui ANPC, odata cu intrarea in Uniunea Europeana (UE), Autoritatea pe care o conduce trebuie sa se adaptaze noilor standarde. In acest sens, ANPC intentioneaza ca, pana la sfarsitul saptamanii in curs, sa infiinteze un dispecerat care va functiona non-stop, pentru a prelua reclamatiile facute de consumatori.

De asemenea, presedintele ANPC a anuntat ca, pe langa numarul de TelVerde pentru reclamatii, deja existent la 0800 080 999, a fost alocat un nou TelVerde gratuit pentru consilierea operatorilor economici� la 0800 888 881.

"Aici agentii economici vor fi consiliati despre orice problema in vederea comercializarii produselor, dar si a serviciilor pe care acestia le pun la dispozitia clientilor " a spus presedintele Marian Zlotea.

In plus, in anul 2007, inspectorii Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC) vor desfasura controale la agentii economici, incusiv in zilele de sambata si duminica.

NewsIn

Intra pe Forumul BankNews.ro si semnaleaza abuzuri in sectiunea Protectia Consumatorului