Circulatia pe Bucuresti-Pitesti va fi oprita pentru noi lucrari in primavara

Data publicarii: 24-01-2007
Circulatia pe Bucuresti-PitestiCirculatia pe autostrada Bucuresti-Pitesti va fi oprita, in primavara acestui an, pentru noi lucrari de reparatii, a anuntat, marti ministrul transporturilor Radu Berceanu la Realitatea TV. "Lucrarea este proasta inca din proiectare, asa cum mi-au spus ingineri care au realizat-o. Este proasta de jos si ar trebui sa facem lucrari pe dedesubt,  adica sa oprim circulatia vreo doi-trei ani", a explicat ministrul Berceanu.

Astfel, in primavara acestui an vor fi refacuti 11 km din autostrada Bucuresti-Pitesti, pe doua portiuni de 8 km si 3 km care nu au fost pana in acest moment reabilitati. De asemenea, in perioada urmatoare se va organiza licitatie pentru alegerea firmei, pentru lucrari urmand sa fie alocati si cei aproximativ trei milioane euro, bani economisiti reparatia autostrazii din toamna.

In 2006 au fost refacuti 23 de kilometri ai autostrazii de catre Euroconstruct Trading 98 SRL impreuna cu alte doua firme, repespectiv PA&CO International SRL si Search Corporation SRL.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: