Cea mai scumpa garsoniera

Data publicarii: 24-01-2007
Minigarsoniera e atat de ingusta, incat poti atinge simultan peretii opusi. Putini oameni si-ar dori sa traiasca intr-o camaruta stramta, fara energie electrica si incalzire. Cu toate acestea, o agentie imobiliara britanica spera sa obtina fabulosul pret de 170.000 de lire sterline (aproximativ 258.000 de euro) pe exact un astfel de "apartament", care are, in schimb, avantajul ca este situat in inima Londrei, in cartierul exclusivist Knightsbridge.

La origine camera pentru servitoare, garsoniera, situata la demisol, nu a mai fost locuita de cativa ani, fiind la ora actuala plina cu saci de gunoi si materiale ramase de la constructori.

Modesta locuinta de doar 6 metri patrati dispune de o cabina de dus cam cat un sicriu, in timp ce un resou si o chiuveta alcatuiesc bucataria. Daca intinzi mainile poti atinge lejer peretii opusi, prevazuti cu minirafturi late de 25 de centimetri.

Desi camera e cam cat o celula de inchisoare, "este o investitie", apreciaza expertul imobiliar Andrew Scott, care recunoaste ca mai este nevoie de vreo 30.000 de lire sterline pentru a o face locuibila.

"Esti instalat intr-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din lume, spune agentul, subliniind ca locuinta este la cativa pasi de Hyde Park sau de magazinul Harrods. Pretul nici nu e mare, avand in vedere ca un apartament mediu in aceasta zona ajunge la 2 milioane de lire. Agentia a primit deja trei oferte pentru camaruta si se gandeste sa organizeze o licitatie.

Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: