Euronet va oferi Raiffeisen Bank servicii ATM si POS pana in 2011

Data publicarii: 25-01-2007
Euronet va oferi Raiffeisen Bank servicii ATM si POSEuronet Services SRL, filiala din Romania a Euronet Worldwide (Nasdaq: EEFT), anunta prelungirea acordului multianual privind furnizarea de servicii externalizate complete de tip ATM, EFT POS si gateway pentru tranzactii electronice financiare catre Raiffeisen Bank S.A. - a treia banca de retail ca marime din Romania si una dintre cele mai mari filiale bancare ale Raiffeisen International Bank-Holding AG.

In baza acordului reinnoit, Euronet va continua sa furnizeze pentru Raiffeisen Bank Romania servicii complete de management ATM si POS, precum si servicii de gateway pentru tranzactiile Visa si MasterCard pana in septembrie 2011.

"Serviciile externalizate furnizate de Euronet ne ofera flexibilitatea si excelenta operationala de care avem nevoie, intr-un mod economic din punctul de vedere al costurilor", a declarat Carl Rossey, Chief Operating Officer al Raiffeisen Bank Romania.

"Relatia noastra cu Euronet ne-a permis sa ne concentram mai bine asupra deservirii clientilor nostri, prin investirea mai multor resurse in consolidarea pozitiei de banca de retail de varf din aceasta tara. Asteptam cu interes sa continuam aceasta relatie de succes pe care o avem cu Euronet, benefica pentru ambele parti".

Raiffeisen Bank Romania este filiala Raiffeisen International Bank-Holding AG (Raiffeisen International), o filiala consolidata in totalitate a Raiffeisen Zentralbank österreich AG (RZB). La randul sau, RZB este institutia centrala a Austrian Raiffeisen Banking Group (RBG), grupul bancar cel mai puternic din Austria. Euronet coopereaza cu filialele Raiffeisen Bank din mai multe tari, inclusiv Raiffeisenbank Austria d.d. din Croatia si are contracte de externalizare a serviciilor ATM cu Tatra Bank din Slovacia.

"Prelungirea acordului cu Raiffeisen Bank Romania este inca un exemplu al increderii clientului nostru in solutiile eficiente si inovatoare ale Euronet, care vor permite Raiffiesen sa isi extinda prezenta in Romania", a declarat Jacob Claflin, Managing Director al Euronet Services SRL.

Ghiseul Bancar

Ultimele stiri pe BankNews.ro: