Citigroup este pe primul loc pe piata romanesca de servicii de custodie

Data publicarii: 25-01-2007
Locul 1 la servicii de custodieServiciile de custodie ale Citigroup sunt pe primul loc in Romania in clasamentul alcatuit de revista Global Custodian, in cadrul unui studiu dedicat evolutiei bancilor din pietele emergente in 2006, a informat, joi, un comunicat al grupului financiar. Citigroup s-a clasat pe primul loc nu numai in Romania, ci si in alte 20 de tari din Europa Centrala si de Est, de pe continentul american, din Caraibe si din Asia.

"Clasamentele Global Custodian au fost realizate pe baza opiniilor si calificativelor exprimate de clientii nostri, iar acest lucru investeste rezultatele cu o deosebita valoare pentru noi. Reusita Citigroup atat in Romania, cat si in celelalte tari unde s-a pozitionat pe primul loc in clasamentul serviciilor de custodie, confirma o data in plus angajamentul bancii fata de clientii sai", a declarat directorul diviziei Global Transaction Services al Citigroup in Romania, Cristela Georgescu.

Studiul Global Custodian, care este specializat pe pietele emergente, "are deja o traditie de 18 ani si este considerat un reper al industriei, fiind bazat pe analiza riguroasa a raspunsurilor obtinute de la clienti de custodie, locali si internationali, din 68 de tari", se spune in acelasi comunicat.

Cei chestionati in cadrul studiului si-au clasificat furnizorii pe baza unui chestionar cu 60 de intrebari structurate in functie de 10 criterii.

Revista Global Custodian a fost lansata in 1989 si are astazi peste 20.000 de cititori din intreaga lume. Publicatia se adreseaza profesionistilor din sectorul bancilor de investitii, furnizand analize si comentarii concentrate pe stirile din industria internationala a valorilor mobiliare.

Global Transaction Services sunt parte a diviziei Citigroup Corporate and Investment Banking.

Citigroup este prezent in Romania prin Citibank Romania incepand din anul 1996. Subsidiara romaneasca a grupului financiar detine in prezent  opt sucursale destinate clientilor persoane juridice si  31 de agentii CitiFinancial, prin care furnizeaza credite persoanelor fizice.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: