OTP Bank a lansat primul card de credit transparent din Romania

Data publicarii: 25-01-2007
OTP Bank a lansat in Romania primul card de credit transparentOTP Bank Romania a lansat la sfarsitul lunii decembrie 2006, in premiera pe piata romaneasca, cardul de credit VISA Clasic Transparent, adresat persoanelor fizice, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Cu un design transparent inovator, unicat in Romania, cardul de credit se remarca atat printr-un "look" foarte atragator, cat si prin versatilitate si conditii foarte avantajoase de emitere si utilizare, sunt de parere oficialii OTP.

Cardul VISA Clasic "Transparent" intregeste astfel oferta de carduri de credit a bancii, alaturi de MasterCard  Standard "All-Inclusive" si MasterCard "Co-brand OTP-MOL". Totodata, OTP Bank Romania propune clientilor o oferta care include emiterea a doua carduri de credit la pret de unul. Practic, orice client care solicita un card de credit de la OTP Bank Romania, poate primi atat un card MasterCard Standard "All Inclusive", cat si un card VISA Clasic "Transparent", fara a plati in plus.

Pentru clientii care doresc un card de credit din clasa "premium", OTP Bank Romania a lansat, tot in decembrie, cardul de credit VISA Gold, care incorporeaza o serie de facilitati speciale, dintre care mentionam:

-limita de credit de pana la 50,000 RON
-asigurare internationala de calatorie valabila pe intreaga perioada de valabilitate a cardului, cu acoperire de pana la 15,000 € a cheltuielilor medicale, de repatriere, a accidentelor, decesului sau invaliditatii permanente, a pierderii bagajelor sau a pasaportului.
-posibilitatea clientilor de a utiliza atat disponibilitatile proprii detinute in contul de card, cat si linia de credit oferita de banca.
-perioada de gratie de pana la 55 de zile si comision zero pentru platile cu cardul la comercianti.

"Prin lansarea cardului de credit transparent, OTP Bank Romania isi continua seria premierelor pe piata romaneasca de carduri, inceputa anul trecut prin emiterea cardurilor MasterCard "Flat", a cardurilor VISA Junior cu design variabil, precum si a  cardurilor de credit co-branded emise in colaborare cu reteaua de benzinarii MOL. Consideram ca piata de carduri din Romania a atins un grad semnificativ de maturizare, iar clientii au inceput sa fie interesati nu numai de caracteristicile functionale ale cardurilor, dar si de designul acestora" a declarat Adrian Chichita, Director al Directiei Carduri a bancii.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: