Viorel Comanita, urmasul lui Bodu

Data publicarii: 26-01-2007
Viorel Comanita, propus de PD pentru preluarea presedintiei ANAF, a primit avizul ministrului finantelor Sebastian Vladescu, in urma discutiei pe care au avut-o vineri, si va fi numit pe post, saptamana viitoare, de catre premierul Tariceanu, sustin surse din Finante. Ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, a avut o intalnire, vineri, cu Viorel Comanita, propus de PD pentru postul de presedinte al ANAF. Premierul i-a trimis ministrului finantelor, Sebastian Vladescu, propunerea PD, pentru un punct de vedere si a declarat ca, in functie de opinia acestuia, va lua o decizie.

PD l-a propus pe Viorel Comanita pentru presedintia Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Comanita este din Sibiu si detine in prezent functia de director general al Directiei de Accize si Tranzite Vamale din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor.

Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a eliberat, saptamana trecuta, pe Sebastian Bodu, din functia de presedinte cu rang de secretar de stat al ANAF, "pentru inducerea in eroare a opiniei publice in legatura cu masuri ale Guvernului, prin declaratii de ordin politic". Demiterea lui Bodu a tensionat relatiile dintre PNL si PD, democratii imputandu-i lui Tariceanu incalcarea protocolului Aliantei.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: