Joburi in cadrul unui proiect finantat de Banca Mondiala

Data publicarii: 26-01-2007
Joburi in cadrul unui proiect finantat de Banca Mondialaexperts-database.com este un motor de cautare rapid, eficient si gratis care ofera specialistilor din diverse domenii posibilitatea de a se implica in noi proiecte viitoare sau in curs de implementare finantate de Uniunea Europeana atat in Romania cat si in tarile in curs de aderare. Pentru luna ianuarie sunt afisate doua oferte de colaborare in cadrul proiectului "Municipal Services Project - Consulting Services for Project Preparation for the EU financing for Bistrita - Nasaud, Arad, Sibiu, Bihor, Mehedinti and Dolj counties", ce va fi implementat pe o perioada de 24 luni in Romania incepand cu data de 1 martie 2007, se arata intr-un comunicat de presa remis Banknews.ro.

Obiectivul general al proiectului este sa ofere asistenta pentru pregatirea unui portofoliu de proiecte din sectorul mediu, aceasta fiind o conditie esentiala pentru absorbtia optima a Fondurilor Structurale si de Coeziune. In acest scop trebuie asigurata concordanta cu legislatia nationala si cea a Uniunii Europene, precum si definirea unui program de investitii de lunga durata care sa corespunda cerintelor UE.

In cadrul acestui proiect de asistenta tehnica vor fi pregatite minimum 6 aplicatii pentru proiecte regionale de investitii in sectoarele apa si apa uzata, fiind oferit sprijin in procesul de pregatire a dosarelor pentru licitatie si in atribuirea contractelor.

Vi se ofera sansa de a participa in cadrul acestui proiect, ocupand una din pozitiile:

• Legal Institutional Expert
• Urban Planner

Puteti aplica pentru aceste pozitii, trimitand CV-ul dumneavoastra la adresa de e-mail: ana-maria.mihaescu@gie2.com, sau prin inregistrare directa la aceeasi adresa de web accesand optiunea "Registration".

CV- urile primite vor fi evaluate si inscrise in baza de date, care va permite contactarea si contractarea si in cadrul proiectelor viitoare sau in curs de derulare.

Pentru a afla mai multe detalii in legatura cu noile oferte de colaborare disponibile, accesati adresa de web: www.experts-database.com.

Puteti afla informatii si despre proiectele deja in curs de implementare sau incheiate la www.gieltd.com.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: