Timisoara: Oamenii de afaceri suedezi sunt interesati de investitii in Timis

Data publicarii: 27-01-2007
O delegatie alcatuita din 11 reprezentati ai mediului de afaceri suedez se va afla timp de doua zile la Timisoara si va purta discutii privint oportunitatile investitionale din oras, in perioada 30-31 ianuarie 2007. Delegatia oamenilor de afaceri suedezi va avea o serie de intilniri cu reprezentantii administratiei publice locale si cu cei ai Camerei de Comert si Industrie Timisoara. Domeniile de interes investitional sunt cele din industria cresterii pasarilor, a cailor ferate, protectia mediului si energie, constructii de masini, precum si in domeniul sistemelor de incalzire si aer conditionat. De asemenea, din delegatia suedeza mai fac parte si doi experti in consultanta pentru proiecte in domeniile energetic si infrastructura.

La discutiile de la Timisoara va fi prezenta si o delegatie sirba condusa de Mirko Atanatcovici, directorul reprezentantei CCI Serbia in Romania, fost consul general al Iugoslaviei la Timisoara, in timpul Revolutiei din 1989.

Cele trei delegatii pot incheia parteneriate de afaceri pe loc, dupa ce va avea loc o prezentare a structurii economice a judetului Timis si a serviciilor pe care le ofera Camera de Comert si Industrie Timisoara.

Suedia nu face parte din primii 30 de investitori straini din Timis, iar interesul oamenilor de afaceri suedezi pentru zona de vest a fost pina acum aproape inexistent.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: