Termenul de declarare a leasing-ului expira astazi

Data publicarii: 31-01-2007
termen expiratCozi de sute de persoane s-au format in ultimele zile la sediile Directiilor de Impozite si Taxe Locale (DITL) de pe raza Capitalei, din cauza faptului ca astazi expira termenul de depunere a declaratiilor de impunere pentru autovehiculele cumparate in leasing pana la 31 decembrie. Cei care doresc sa depuna declaratiile de impunere in termenul legal si astfel sa nu plateasca amenzi o mai pot face doar astazi, in intervalul orar 8,30-17. In restul zilelor, programul DITL este: de luni pana vineri, 8.30-17.00; marti, 8.30-18.30; sambata, 8.30-14.30. Declaratiile de impunere pot fi trimise si in format electronic, dupa ce acestea au fost scanate, la urmatoarele adrese de email: dvbl@impozitelocale2.ro; ofices@impozitelocale2.ro.

Totodata, declaratiile de venit si toate documentele necesare pentru achitarea taxelor si impozitelor locale pot fi transmise si prin posta, la urmatoarele adrese: pentru persoanele fizice - sediul Directiei de Venituri Buget Local - Bd. Garii Obor nr. 10 si nr. 14 si str. Glinka nr. 7; pentru persoanele juridice - sediul Directiei de Venituri Buget Local, din str. Grigore Moisil nr. 12.

Acte necesare

Pentru mijloacele de transport care fac obiectul unui contract de leasing financiar incheiat dupa 1 ianuarie 2007 sunt necesare urmatoarele acte: copie a contractului de leasing; copie a procesului-verbal de predare-primire a mijlocului de transport; documentul de atribuire a codului de identificare fiscala, potrivit art. 69 din OG nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare. Este vorba de copie a actului de identitate, a certificatului de inregistrare sau a certificatului de inregistrare fiscala, dupa caz.

Integral in Romania Libera

Ultimele stiri pe BankNews.ro: