Grabiti-va daca vreti sa mai prindeti un apartament ANL cu credit ipotecar!

Data publicarii: 31-01-2007
Cei care vor sa se mute, peste doi ani, intr-un apartament nou ce va fi construit de ANL in cartierul bucurestean Brancusi din Drumul Taberei, trebuie sa se grabeasca. Potrivit reprezentantilor ANL, doar pana pe 9 februarie se mai pot depune cereri, startul dandu-se cu doar doua zile in urma: 29 ianuarie. Chiar daca aceste cereri se gasesc la posta, e bine ca ele sa fie aduse direct la sediul ANL din Bucuresti, de pe Bulevardul Unirii, pentru ca procedurile prin posta pot dura chiar si peste doua luni. De asemenea, termenul final pentru completarea tuturor documentelor necesare este si el destul de apropiat, 23 februarie.

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a anuntat ca va construi 360 apartamente prin credit ipotecar (126 apartamente cu 1 camera, 147 apartamente cu 2 camere, 87 apartamente cu 3 camere) in 5 blocuri cu regim de inaltime S+P+3/4E. Blocurile sunt compuse din 2, 4 si 5 tronsoane. Cartierul se va construi etapizat in partea de Vest a Municipiului Bucuresti, la extremitatea cartierului Drumul Taberei, fiind marginit la Nord de Bd. Timisoara, la Est de Str. Valea Oltului si la Sud de Str. Valea Doftanei.

Cei interesati pot vizita in perioada 29.01.2007 - 09.02.2007, expozitia de prezentare a acestor locuinte organizata in Sala Multifunctionala, de la sediul Agentiei Nationale pentru Locuinte din Bd. Unirii, nr 63. Programul expozitiei va fi de luni pana joi intre orele 9.00 si 16.00, iar vineri intre 9.00 si 13.00.

Persoanele care doresc sa contracteze o locuinta in acest cartier trebuie sa fie inscrise in baza de date ANL si sa obtina certificatul de solvabilitate de la bancile cu care Agentia a incheiat conventii in scopul finantarii constructiei de locuinte cu credit ipotecar.

Este vorba de doar cinci banci: BCR, BRD sucursala Academiei, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank si Piraeus Bank.

Declaratiile notariale si certificatele de solvabilitate emise de banca se vor depune de catre solicitantii interesati pana in data de 23.02.2007, ora 14:00, la Registratura ANL.

Potrivit reprezentantilor ANL, aceste blocuri vor fi gata in aproximativ doi ani, intrucat agentia va trebui mai intai sa stranga sursele de finantare, mai precis creditele acordate de banci viitorilor proprietari, abia apoi urmand sa inceapa constructia.

Integral in Ghiseul Bancar

Ultimele stiri pe BankNews.ro: