Banca C.R.Firenze s-a mutat intr-un nou sediu in Craiova

Data publicarii: 01-02-2007
Banca C.R.Firenze s-a mutat intr-un nou sediu in CraiovaBanca C.R. Firenze Romania inaugureaza, astazi, noul sediu al Sucursalei Craiova din Str. Aries, nr. 1, bl. A (Bloc Luxor) unde aceasta si-a transferat activitatea operationala, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Locatia centrala ofera acum clientilor un spatiu larg, modern, cu sali special destinate oricarui tip de operatiuni pe care acestia doresc sa le realizeze. Sucursala Craiova este dedicata in egala masura clientilor persoane fizice si juridice, punand la dispozitia acestora gama completa de produse si servicii a Bancii C.R. Firenze Romania.

Pe langa solutiile standard, oferta bancii include si solutii financiare personalizate care sunt menite sa corespunda nevoilor si exigentelor clientilor sai. Astfel, clientii, persoane fizice, beneficiaza de produse si servicii competitive, precum: creditele imobiliare pe 30 de ani; creditul de nevoi personale cu finantare de pana la 100.000 EUR rambursabil in 25 de ani; depozite si certificate de depozit cu dobanzi avantajoase si serviciul de Internet Banking.

Portofoliul de produse si servicii destinate segmentului corporate cuprinde, printre altele: credite pentru finantarea capitalului de lucru, credite pentru investitii, scrisori de garantie bancara, certificate de depozit in Lei si Euro, carduri VISA Business cu facilitate de overdraft, Internet Banking.

Inaugurarea noului sediu din Craiova se inscrie in strategia de dezvoltare a retelei teritoriale a Bancii C.R. Firenze Romania. Acest eveniment va fi urmat in prima parte a acestui an de deschiderea a inca 8 sucursale, 4 in Bucuresti si alte 4 in orase din tara cu potential economic ridicat, precum Brasov, Cluj-Napoca, Arad si Ramnicu-Valcea.

Banca C.R. Firenze Romania are ca actionar principal Banca CR Firenze SpA, societate cotata la bursa italiana din 2000 si leader al grupului bancar omonim.
Grupul Banca CR Firenze este prezent in regiunile din Centrul si Nordul Italiei cu mai mult de 550 de sucursale, centre corporate si private banking, deservind peste un milion de clienti.

Redactia BankNews.ro