La inceput de an, RDS.Tel ''isi face socotelile''

Data publicarii: 01-02-2007
Serviciul de telefonie fixa RDS.Tel a incheiat anul 2006 cu performante importante, atat din punct de vedere al pozitiei ocupate pe piata de profil, cat si din punct de vedere al notorietatii si al numarului de abonatii care s-au alaturat serviciului in acest an, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. RDS.Tel are acoperire la nivel national in 128 de localitati (din 39 de judete), cumuland la sfarsitul anului 2006 un numar de peste 642.000 de clienti rezidentiali si companii, inregistrand astfel o crestere de cca. 17% fata de luna iunie a aceluiasi an.

"Cresterea numarului de abonati RDS.Tel din ultimul an a determinat implicit si intensificarea traficului de voce efectuat  in reteaua proprie. Este un lucru pozitiv, pe care dorim sa il incurajam in continuare prin oferirea unor pachete de servicii atractive, ce atrag dupa sine un cumul de avantaje pentru utilizatorul final", a declarat Alexandru Oprea, Director General RCS & RDS.

"Anul 2007 va fi un an plin de provocari pentru compania RCS & RDS pe segmentul de telefonie, o data cu lansarea serviciilor de comunicatii de generatia a 3 a, care vor aduce abonatilor RDS.Tel si nu numai, noi experiente si avantaje, prin servicii accesibile de telefonie mobila, Internet si continut multimedia, pe telefonul mobil", precizeaza oficialii bancii.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: