Laptop cu internet banking de la Banca Transilvania si Vodafone

Data publicarii: 01-02-2007
vodafone cardBanca Transilvania si Vodafone ofera un pachet de servicii bancare si de comunicatii, constand in achizitionarea prin credit a unui laptop dotat cu un card pentru acces la internet si serviciul de internet banking. Vodafone si Banca Transilvania si-au unit fortele pentru a-ti oferi primul si singurul pachet de servicii bancare si comunicare integrata din Romania, ce iti ofera posibilitatea de a efectua tranzactii bancare online, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Cu acest pachet ai oportunitatea sa achizitionezi un laptop HP Compaq sau Lenovo ThinkPad, configurate special pentru clasa business, prin credite rapide, cu rate preferentiale: 0% avans cu o rata lunara de maxim 59$, timp de 2 ani. Beneficiezi de abonamentul pentru servicii bancare nelimitate, cu doar 13$ pe luna.

Mai mult, daca te grabesti sa profiti de aceasta oferta, in primele 4 luni ai gratuit servicii de Internet Banking de la Banca Transilvania.

In plus, pentru a-ti facilita comunicarea online, primesti gratuit noul Card Mobil Connect de la Vodafone, disponibil impreuna cu:

Unlimited Mobile Internet&Office - 35$/luna*
Standard Mobile Internet 200MB - 15$/luna

*Acces valabil pentru o utilizare rezonabila de 1GB pe luna

Ghiseul Bancar