Petrom ieftineste cu inca trei bani preturile carburantilor

Data publicarii: 02-02-2007 | Economie
Petrom anunta noi preturi pentru produsele petroliere comercializate in reteaua sa de distributiePetrom anunta noi preturi pentru produsele petroliere comercializate in reteaua sa de distributie incepand cu data de 3 februarie 2007, ora 0:01, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Actualizarea se datoreaza variatiei cotatiilor produselor petroliere. Preturile carburantilor Top Nordic Diesel si Euro Diesel 4, comercializati in benzinariile Petrom vor scadea cu 0,03 RON.

Preturile carburantilor OMV Alpin Diesel, OMV Sprint Diesel, Nordic Diesel si Euro Diesel, comercializati in benzinariile PetromV vor fi, de asemenea, reduse cu 0,03 RON.

Compania detine in Romania circa 544 statii Petrom, dintre care 43 de statii functioneaza conform unui concept modern, care introduce standarde de calitate internationala, PetromV.

Politica de preturi a Petrom, adoptata la inceputul anului 2005, tine seama de evolutiile internationale ale pretului produselor petroliere dar si de contextul pietei interne. Masura de reducere a preturilor practicate de Petrom vine ca urmare a scaderii cotatiilor internationale, adaptata conditiilor de piata din Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: