Top 5 al celor mai scumpe hoteluri din lume in 2006

Data publicarii: Astazi, 04-02-2007 | Turism
Exotic, nu inseamna neaparat si cel mai scump. Portivit revistei americane, Forbes, mult laudatul hotel din Dubai, Burj Al Arab,  nici macar nu intra in topul celor 5 cele mai scumpe hoteluri din lume din 2006. Cele mai bune hoteluri trebuie neaparat sa aiba preturi de cazare care sa depaseasca 2.000 de dolari. Iar in Burj Al Arab se poate innopta foarte bine pentru o suma ce se situeaza in jurul a 1.700 de dolari. E drept, rezervarile trebuie sa fie facute inainte cu cel putin 6 luni de zile. 

Topul celor mai scumpe hoteluri din lume

1. USA, Las Vegas- Resedinta de la MGM Grand Hotel-5.000 $- De departe cel mai "piperat" hotel, se aseamana cu o vila italiana din sec. al XVII-lea. Este deschis doar pentru amatorii de jocuri de noroc, cu un cont serios in banca.

2. Insulele Seychelles- North Island-3.464 $-Este o statiune ce pune accent pe conservarea insulei. Aici nu se gasesc hoteluri luxuriante, ci doar 11 vile din lemn, construite manual de localnici.

3. South Beach, Florida- Casa Casuarina-2.500 $- Este fosta resedinta a creatorului Giani Versace, de o opulenta ametitoare: doar pretul unui pat se ridica la suma de 100.000 de dolari. Vila este aranjata in stil marocan.

4. Insulele Seychelles-Fregate Island Private-2.419 $- Insula are 16 vile si permite accesul a doar 40 de turisti in aceeasi perioada.

5. Venetia- Hotel Cipriani-2. 200 $- Hotelul este legat de palatul din sec al XV-lea printr-o gradina de flori. Rasfatul atinge cote maxime, caci fiecare camera este predata turistului impreuna cu valetul ei.

The Money Channel

Ultimele stiri pe BankNews.ro: