Miroslav Nosal i-a luat locul lui Michal Susak in conducerea PPF Investments

Data publicarii: 06-02-2007 | Finante-Banci
In cadrul ultimei intalniri a Consiliului Director al grupului PPF Investments din 2 februarie 2007 care a avut loc in Jersey, Miroslav Nosal a fost numit in functia de acting Chief Executive Officer (CEO) al PPF Investments, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Aceasta decizie vine in urma demisiei lui. Michal šušak din 8 decembrie 2006. Miroslav Nosal (Chartered Financial Analyst/CFA - Analist Financiar Acreditat) s-a alaturat PPF Investments in martie 2006 si a lucrat ca Director de Investitii (Investments Director) in cadrul biroului PPF Investments din Londra, fiind responsabil de dezvoltarea si implementarea mai multor noi proiecte de investitii in private equity. Una dintre ariile sale principale de expertiza este private equity (in Bulgaria, Cehia, omania si Ucraina). De asemenea, Nosal are o experienta de 16 ani in banking comercial si de investitii in Europa Centrala si de Est, lucrand cu importante companii financiare internationale, precum Merrill Lynch.

"Ma bucur sa pot continua traditia grupului PPF Investments de a investi cu hotarare/puternic in piete noi, emergente si doresc sa continui expansiunea Grupului in tari precum Romania, Cehia, China, Rusia si Ucraina," a declarat Miroslav Nosal, noul CEO al PPF Investments.

PPF Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de private equity specializat in Europa Centrala si de Est. Grupul a investit deja prin vehiculele sale de investitii mai mult de 600 mil. USD in companii din domeniul financiar, din domeniul telecomunicatiilor, al energiei si din sectorul media. Compania isi desfasoara activitatea prin intermediul birourilor sale din UK, Cehia, China, Rusia si Ucraina. In Romania, PPF Investments detine 20% din actiunile bancii Romexterra. Fondul a anuntat deja ca este hotarat sa investeasca in Romania in domenii ca telecomunicatii, asigurari, energie.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: