Cosmote lanseaza serviciul MMS

Data publicarii: 08-02-2007 | Afaceri
Cosmote lanseaza serviciul MMSIncepand de astazi, Cosmote Romania ofera clientilor sai posibilitatea de a comunica prin fotografii si imagini animate insotite de texte si sunete prin intermediul serviciului de mesaje multimedia MMS - disponibil la pretul unui mesaj text obisnuit, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Serviciul MMS este lansat impreuna cu aplicatia complementara Album MMS care ofera clientilor posibilitatea de a pastra, trimite si primi mesajele multimedia prin internet.

"Lansarea serviciului MMS face parte din strategia companiei de diversificare a portofoliului de servicii cu valoare adaugata pentru clientii COSMOTE", a declarat Adrian Florea, Manager Dezvoltare Produse si Servicii, COSMOTE. "Pretuim fiecare client care a ales Cosmote si dorim sa oferim in continuare beneficii concrete, inclusiv servicii cu valoare adaugata precum MMS, Notificare Prezenta, servicii premium voce si text".

Utilizatorii Cosmote beneficiaza de un tarif special pentru trimiterea unui mesaj multimedia MMS, identic cu cel al unui SMS obisnuit: numai 0,05 euro/MMS in retea, prin intermediul unei promotii disponibile in primele doua luni de la lansare. Incepand cu 8 aprilie, clientii Cosmote au posibilitatea de a continua sa trimita mesaje MMS la acelasi tarif cu mesajele SMS prin intermediul unei extraoptiunii disponibile pentru numai 1,5 euro/luna (TVA inclus). Serviciul MMS se activeaza gratuit prin trimiterea unui SMS cu textul "A MMS" la 1234 sau sunand la serviciul de relatii cu clientii Cosmote la numarul 1234.

Dupa lansarea serviciului MMS, Cosmote pregateste o serie de servicii si aplicatii cu valoare adaugata impreuna cu furnizori de continut renumiti pentru a crea aplicatii exclusive ce au la baza tehnologia MMS, se mai precizeaza in comunicat.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: