Microsoft investește pentru a crea noi oportunități pentru parteneri

Data publicarii: 26-07-2019 | IT&C
Microsoft a anunțat noi investiții în programe și tehnologii menite să sprijine partenerii, investiții care au ca scop optimizarea angajamentului acestora pentru noua eră cloud care s-a dezvoltat și popularizat în ultimii ani.

„Atât clienții, cât și partenerii noștri continuă să migreze către cloud și să își contureze din ce în ce mai bine profilul tehnologic, oferindu-ne astfel noi oportunități în parteneriatele încheiate cu aceștia.", a declarat Gavriella Schuster, Corporate Vice President, Microsoft One Commercial Partner. „Portofoliul de programe, oferte și resurse dedicat partenerilor noștri se transformă constant, tocmai pentru a ajuta companiile să profite cât mai mult posibil de această evoluție tehnologică."

În același context, compania americană anunță noi funcții pentru Microsoft Teams, un program care după 2 ani de la lansare are deja 13 milioane de utilizatori activi zilnic și peste 19 milioane de uilizatori săptămânali. Aceste noi funcții sunt disponibile pentru fiecare nou angajat și includ inclusiv modalități de a sprijini organizațiile din domeniul sănătății și angajații care au contact direct cu clienții. Noile capabilități includ și opțiunea de a lucra sub presiunea timpului iar în domeniul asistenței medicale, Microsoft Teams devine esențial pentru eforturile de a integra prin intermediul unui program software îngrijirea pacienților. În cadrul aceluiași program, angajații care au contact direct cu clienții vor putea să își gestioneze mai bine programul și să intre în contact cu colegii.

Actualizări recente au avut loc și în ceea ce privește programele Dynamics 365, acestea cuprinzând și două noi integrări care abordează industria serviciilor auto și financiare. „Actualizarea vizează reducerea costurilor și sporirea eficienței organizațiilor nonprofit prin creșterea transparenței datelor, implementarea simplificată a soluțiilor și creșterea operabilității în cadrul sistemelor” se arată în comunicatul oficial.

Totodată, cu această ocazie, a avut loc și prezentarea Azure Lighthouse. Acest program oferă partenerilor posibilitatea de a dispune de un singur panou de control pentru vizualizarea și gestionarea Azure pentru toți clienții, opțiune ce aduce un plus de automatizare și eficiență, două aspecte care contribuie din plin la o mai mare vizibilitate și securitate pentru clienți. Mai mult, programul Azure Migration ajută clienții să facă o trecere mai ușoară și mai rapidă către programele Azure, acest software oferind și consultanța necesară pentru implementarea acestui proces, pentru atenuarea riscurilor și abordarea problemelor comune asociate migrării sarcinilor de lucru în cloud.