Fondatorul Flanco intra intr-un nou deal

Data publicarii: 12-02-2007 | Afaceri
nou deal pt. fondatorul FlancoOmul de afaceri Florin Andronescu va investi pina la trei milioane de euro intr-o noua companie, care va deveni operationala in doua luni, noteaza Cotidianul. Fondatorul companiei de retail de produse electronice si electrocasnice Flanco si al firmei de credite de consum Credisson, Florin Andronescu, pune la cale o noua afacere, pe care vrea ulterior sa o vinda. Suma investita in viitoarea companie de servicii financiare va fi cuprinsa intre unu si trei milioane de euro.

"Acesta este un domeniu extrem de interesant. Afacerea pe care o vom deschide in maximum doua luni, si despre care nu pot da inca detalii, este undeva la periferia serviciilor financiare, intr-o zona ce nu este inca foarte competitiva, dar are un potential interesant", a declarat Andronescu, citat de MEDIAFAX.

Despre noua companie, Andronescu spune ca si aceasta va fi creata tot pentru a fi vinduta, la fel cum s-a intimplat in cazul Flanco si al Credisson.

"Un business se poate pregati pentru o tranzactie intr-un interval care variaza in general intre trei si cinci ani", a adaugat Andronescu.

Integral in Cotidianul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: