Unul din patru romani cheltuieste pana la 200 lei de Valentine's Day

Data publicarii: 13-02-2007 | Lifestyle
Peste o treime din romani (39%) planuiesc sa cheltuiasca intre 50 si 100 lei de Valentines Day, in timp ce un sfert vor sa dea intre 100 si 200 lei pentru partener de ziua Sfantului Valentin, releva un studiu al companiei Aviva Asigurari de Viata, publicat marti. Cei mai multi respondenti vor cumpara produse cosmetice (17%) si vor plati pentru o seara in oras cu ocazia Sfantului Valentin (16%). Alte cadouri favorite cu ocazia Valentines Day sunt jucariile de plus - 13%, florile si bomboanele - 12%. Cei mai putini respondenti (6%) ar cumpara bijuterii partenerului si doar 7% doresc sa ofere "un weekend de vis".

"Dintre respondentii care au spus ca vor face un cadou pe 14 februarie persoanei iubite, 55% au credite, iar dintre acestia doar 75% au asigurare de viata care sa acopere valoarea creditului", se arata intr-un comunicat al companiei de asigurari.

De Ziua Indragostitilor, cluburile din Bucuresti si din tara anunta concerte underground, un festival "Anti Valentine's" cu stand-up comedy, muzica si teatru, chiar si meciuri de fotbal, in timp ce trupa Sistem va incepe un turneu gazduit de sapte cluburi din tara.

Desi inca nu este foarte clara originea Valentine's Day, obiceiul de a trimite felicitari sau de a sarbatori Ziua Indragostitilor printr-un eveniment special s-a raspandit in multe culturi din intreaga lume.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: