NN Investment Partners își schimbă denumirea în Goldman Sachs Asset Management

Data publicarii: 17-03-2023 | Economie
NN IP (NN Investment Partners) își va schimba denumirea în Goldman Sachs Asset Management după ce achiziția din 2022 va fi finalizată.

Astfel, echipa de management a NN Investment Partners s-a alăturat deja Goldman Sachs în poziții de conducere.

Mai mult, toate echipele de investiții ale NN IP au fost deja integrate cu succes în compania Goldman Sachs, businessul comun fiind acum suficient de bine poziționat pe piața de profil pentru a răspunde cu succes nevoilor clienților din întreaga lume astfel încât să le ofere acestora o gamă variată de soluții investiționale.

Cel mai important pas în unificarea businessului celor două companii este reprezentat de rebrandingul NN IP. Acest lucru presupune nu doar schimbarea identității de brand ci și redenumirea produselor și a entităților juridice astfel încât acestea să reflecte în totalitatea lor brandul Goldman Sachs Asset Management și toate convențiile privind denumirile.

În acest sens, începând cu data de 1 februarie 2023, s-au făcut primii pași pentru schimbarea identității vizuale și de nume, acestea fiind deja vizibile pe toate canalele digitale. Mai mult, toate fondurile de investiții și entitățile juridice care conțin denumiri precum NN sau NN IP și-au schimbat deja numele pentru a reflecta identitatea Goldman Sachs, schimbându-se în același timp și documentația legală a fondurilor NN IP. Toate aceste documente sunt deja disponibile pe site-ul companiei sub noua identitate vizuală.

Aceste schimbări nu vor avea niciun fel de impact asupra portofoliului de produse sau a proceselor de investiții ale celor două companii și au intrat în vigoare începând cu data de 6 martie 2023.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: