Un nou proiect imobiliar de 10 milioane euro se construieste in Pipera

Data publicarii: 16-02-2007 | Imobiliare
Ansamblul de apartamente de lux MediteraneoAnsamblul de apartamente de lux Mediteraneo va fi format din 70 de apartamente, cu trei si patru camere, in zona lacului Pipera si este dezvoltat de compania Geadel Consulting, iar finalizarea lui este programata pentru toamna anului 2008, au aratat agentii proiectului. Proiectul Mediteraneo a fost prezentat in exclusivitate de catre Agentia Real Time, la Targul de apartamente ce se defasoara in perioada 15-18 februarie la World Trade Plaza din Bucuresti. Amplasat in nordul Capitalei, in Pipera, Mediteraneo este un ansamblu de doua imobile cu locuinte de lux finisate si predate la cheie.

Cele doua cladiri vor dispune de 70 de apartamente cu suprafete cuprinse intre 93 si 160 de metri patrati si cu terase intre 25 si 45 de metri patrati, potrivit reprezentantilor proiectului. De asemenea, viitorii locatari pot beneficia de parcare subterana cu acces automat cu telecomnda, dar si de parcare exterioara pentru vizitatori, au mai spus agentii proiectului.

Proiectul este dezvoltat de Geadel Consulting, cu sediul in Bucuresti, companie care are ca obiect de activitate consultanta pentru afaceri si management.

The Money Channel

Ultimele stiri pe BankNews.ro: