Prologis inchiriaza 10.700 metri patrati companiei Kuehne + Nagel in Romania

Data publicarii: 21-02-2007 | Imobiliare
Place for LeaseCompania ProLogis a anuntat semnarea unui contract pentru inchirierea unei suprafete de 10.700 metri patrati de spatiu industrial in Bucuresti companiei Kuehne + Nagel, unul dintre liderii mondiali in furnizarea de servicii logistice catre terti. Compania Kuehne + Nagel va inchiria spatiul in incinta parcului industrial ProLogis Park Bucharest A1, care este dezvoltat de catre ProLogis la km 22 al autostrazii Bucuresti-Pitesti A1, principalul coridor de tranzit din tara. Kuehne + Nagel va folosi un depozit la standarde de ultima ora, pentru a veni in intampinarea clientilor cu cerinte de distributie la nivel local si regional. Depozitul este programat sa fie finalizat in prima jumatate a anului 2007.

"Acordul marcheaza prima noastra tranzactie de inchiriere in noul parc industrial din Bucuresti.Compania Kuehne + Nagel este recunoscuta drep lider in furnizarea de servicii logistice catre terti si, la momentul actual, este unul dintre cei mai mari clienti ai companiei ProLogis, la nivel mondial. Anticipam o crestere continua a acestei relatii strategice, precum si la nivelul serviciilor de care Kuehne + Nagel va beneficia in noua locatie din Romania", a declarat Gary Anderson, presedinte ProLogis Europa.

De cealalta parte, reprezentantii Kuehne + Nagel Romania sustin ca noul depozit din cadrul parcului industrial ProLogis Park Bucharest A1 va da companiei Kuehne + Nagel posibilitatea sa raspunda solicitarilor logistice in crestere adresate de clientii europeni

"Suntem gata sa ne consolidam pozitia de lider in furnizarea de servicii logistice catre terti pe piata din Romania, o piata in plina dezvoltare", a declarat  Pierpaolo Sironi, Manager National Kuehne + Nagel Romania.

ProLogis Park Bucharest A1 este dezvoltat la mai putin de 22 km  de centrul Bucurestiului, principala zona industriala din Romania. In prezent, in incinta parcului, se afla in constructie doua centre de distributie, cu o suprafata de 53.700 metri patrati. Parcul are un potential de dezvoltare de 12 cladiri si mai mult de 317.100 metri patrati de spatii de depozitare.

ProLogis este cel mai mare furnizor de facilitati de distributie la nivel pan-european, ce detine mai mult de 8 milioane de metri patrati de spatii de depozitare aflati in proprietate, in administratie si in dezvoltare in 29 de piete de pe continent, la 31 decembrie 2006. In Europa Centrala si de Est, compania totalizeaza, in prezent, 1.65 de milioane de metri patrati de spatii de depozitare.

ProLogis desfasoara operatiuni in 80 de tari din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine 26,7 de milioane dolari de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 39,2 milioane metri patrati  in 2.466 de proprietati, la 31 decembrie 2006.

Printre clientii ProLogis se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu nevoi de distributie la scara larga. Cu sediul in Denver, Colorado, ProLogis are mai mult de 1.250 de angajati in intreaga lume.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: