Peste 100.000 de masini din Capitala risca sa fie radiate

Data publicarii: 27-02-2007 | Auto
 100.000 de masini de radiat Circa 133.000 de autovehicule din Capitala urmeaza sa fie radiate din oficiu daca proprietarii nu solicita, pana la 6 martie, preschimbarea certificatului de inmatriculare. In aceeasi situatie se afla si autovehiculele care nu au incheiat asigurarea obligatorie sau nu au actualizat inspectia tehnica periodica. informeaza Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti.

"Toate autovehiculele care au certificate de inmatriculare de tip vechi vor fi radiate din oficiu, incepand cu data de 6 martie, daca proprietarii nu vor depune documentatia pentru preschimbare", a declarat comisarul sef Dan Mosescu, comandantul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti.

Politistii bucuresteni de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti se asteapta la cozi interminabile intrucat termenul limita, anuntat in 2006, se apropie, iar numarul ghiseelor si puterea de absorbtie a cererilor este cu mult mai mica.

Posesorii de autoturisme care nu-si vor preschimba talonul vor fi nevoiti sa-si inmatriculeze din nou masina. Acest lucru este valabil pentru proprietarii de masini din toata tara.

Pentru preschimbarea certificatului de inmatriculare este nevoie de o taxa de eliberare a noului act, in valoare de 30 de lei, si o alta taxa de 24 de lei aferenta noilor numere de inmatriculare.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: