BCR Leasing IFN ofera promotional - leasing auto pe 10 ani

Data publicarii: 28-02-2007 | Finante-Banci
BCR Leasing IFN lanseaza, in premiera pe piata romaneasca, leasing auto pe 10 ani, se arata intr-un comunicat de presa remis site-ului www.BankNews.roBCR Leasing IFN lanseaza, in premiera pe piata romaneasca, leasing auto pe 10 ani, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Perioada de finantare a persoanelor fizice se extinde astfel de la 60 la 120 de luni. In acest fel, se vine in intampinarea clientilor cu nevoi specifice de finantare.

Aceasta facilitate, unica pe piata romaneasca de leasing, este insa doar o oferta promotionala valabila pana la finele lunii aprilie.

"Ne propunem sa inovam permanent, sa furnizam pietei calitatea si profesionalismul specifice grupului financiar din care facem parte. Noua facilitate lansata de BCR Leasing IFN marcheaza o etapa foarte importanta in evolutia companiei si a pietei de profil, oferind persoanelor fizice avantajul unui efort financiar lunar mai mic si al obtinerii unei finantari mai mari. Tendinta raspunde adecvat conditiilor existente in acest moment pe piata romaneasca in privinta capacitatii de cumparare si a nivelului veniturilor. Probabil ca aceasta tendinta se va mentine si atunci cand nivelul veniturilor romanilor va creste pentru ca, odata cu ele, vor creste si aspiratiile lor, carora ne pregatim sa le raspundem adecvat de fiecare data", ne-a declarat Claudiu-Emanuil Stanescu, Presedinte-Director general al BCR Leasing IFN.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: