Promotie: Cardurile de credit MasterCard oferite de CEC au 0% dobanda

Data publicarii: 28-02-2007 | Finante-Banci
CEC lanseaza o oferta promotionala pentru cardurile de credit MasterCard pentru persoane fizice, ce se va derula in perioada 1 martie - 15 aprilie 2007, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Clientii persoane fizice care solicita emiterea unui card de credit  MasterCard CEC in perioada mentionata, nu vor plati dobanda pentru tranzactiile efectuate prin card (plati la comercianti sau retrageri de numerar) pana la data de 01.06.2007.  Dupa  expirarea acestei promotii CEC va percepe o dobanda de numai 17,5% pe an, in prezent  cea mai scazuta din piata.

De asemenea,  CEC acorda cea mai mare perioada de gratie  din sistemul bancar, pe cardul de credit, de pana la 59 de zile  calendaristice pentru plata dobanzii, in cazul utilizarii cardului in tranzactii comerciale.

Limita de creditare care poate fi obtinuta prin cardul de credit CEC ajunge pana la trei venituri nete, fara a depasi insa 50.000 de lei. De asemenea, reteaua de echipamente electronice pe care o pot utiliza beneficiarii unui card de credit CEC este de 390 de ATM-uri si peste 1.300 de POS-uri.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: