ProCredit Bank a deschis o noua sucursala in Bucuresti

Data publicarii: Astazi, 01-03-2007 | Finante-Banci
ProCredit Bank a deschis joi, 1 martie, o noua locatie in Bucuresti, sucursala Obregia, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Noua sucursala ProCredit Bank poate fi gasita pe Bdul. Alexandru Obregia, nr. 25, Bl. I4, sector 4 si va oferi clientilor o gama larga de servicii financiar-bancare care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Sucursala Obregia este cea de-a 10 locatie pe care ProCredit Bank o are in Bucuresti si face parte din strategia de extindere pentru anul 2007.

Sucursala Obregia a ProCredit Bank ofera clientilor sai atat servicii bancare, incepand de la depozite la termen, planuri de economisire, conturi de economii, 2 tipuri de carduri de debit: VISA Electron si VISA Business Electron, cat si o gama variata de produse de finantare: credite pentru IMM-uri, Microcredite, credite agricole destinate micilor intreprinzatori din mediul rural.

"Deschiderea sucursalei Obregia face parte din strategia de extinderea a retelei de locatii a ProCredit Bank pentru anul 2007. Intentionam sa fim prezenti in toate orasele unde exista un potential de afaceri ridicat si in plus sa ne intarim prezenta acolo unde ProCredit Bank exista deja. Cererea continua pentru produsele si serviciile noastre este un stimulent puternic pentru noi si pentru dorinta de a servi clientii. " a declarat Michael Kowalski, Director General ProCredit Bank.  

In acest moment banca este prezenta in 16 orase: Bucuresti (10), Cluj (3), Brasov (2), Constanta (2), Craiova, Timisoara (2), Iasi, Arad, Pitesti, Baia Mare, Braila, Tirgu Mures, Suceava, Dabuleni, Ramnicu Valcea si Alexandria.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: