HVB Tiriac Bank se extinde in judetele Tulcea si Giurgiu

Data publicarii: Astazi, 01-03-2007 | Finante-Banci
Banca HVB Tiriac a deschis in resedintele judetelor Tulcea si Giurgiu doua sucursale, care se adauga retelei de 82 de unitati la nivel national, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Aceasta actiune se inscrie in strategia de extindere a bancii, care vizeaza acoperirea tuturor regiunilor cu potential economic de pe teritoriul tarii, deci o acoperire nationala completa prin prezenta in fiecare judet pana la sfarsitul anului 2007. "Tulcea si Giurgiu au un mare potential industrial, ca orase portuare si de granita importante, cu necesitati de finantare atat la nivelul populatiei, cat si la nivelul companiilor implicate in principalele sectoare economice din aceste zone", a declarat Dan Pascariu, Presedinte Executiv HVB Tiriac Bank.

"Banca HVB Tiriac este recunoscuta drept unul dintre cei mai de incredere parteneri locali, iar afilierea noastra la Grupul UniCredit este o garantie a calitatii serviciilor pe care le oferim. Acesta este un avantaj atat pentru clienti, cat si pentru banca, avand in vedere ca pe piata locala a serviciilor bancare este inca suficient loc de crestere", a mai adaugat Dan Pascariu.

Clientii sucursalelor Tulcea si Giurgiu vor beneficia de toate produsele si serviciile din portofoliul HVB Tiriac Bank, precum si de consultanta specializata oferita de banca persoanelor fizice si juridice. Fiecare dintre cele doua unitati are un punct de schimb valutar si un bancomat, in perioada imediat urmatoare urmand sa fie instalat si un "Self Banking Corner" (un calculator cu acces la internet, prin care se pot procesa operatiuni prin Online B@nking, 24 de ore din 24.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: