Romanii se orienteaza catre locuintele de lux

Data publicarii: Astazi, 05-03-2007 | Imobiliare

Cererea pentru locuintele de lux a fost mai mare ca de obicei, in luna februarie, au declarat, luni, consultantii imobiliari ai companiei DTZ Echinox. Potrivit societatii imobiliare, in februarie, preturile apartamentelor din Bucuresti nu au mai inregistrat o crestere semnificativa ca in ianuarie, prima luna dupa aderarea la Uniunea Europeana (UE), cand acestea au fost majorate cu circa zece procente, in schimb tranzactiile cu apartamente de lux au fost reprezentative pe piata din Capitala.

"Clientii au cautat, in special, produse imobiliare scumpe si apartamente de lux", a declarat Mihaela Pana, seful departamentului rezidential al DTZ Echinox. "Cu toate acestea, faptul ca in piata exista putine proiecte care sa fie finalizate rapid, i-a obligat pe cei mai multi sa nu renunte la aceasta idee si sa incheie contracte cu dezvoltatorii chiar daca sunt obligati sa mai astepte chiar si doi ani de zile pana sa poata intra in posesia unui astfel de apartament", a explicat Pana.

DTZ este o companie internationala de servicii si consultanta imobiliara cu o retea de circa 200 de birouri in 163 de orase. DTZ Echinox este din noiembrie 2002 reprezentanta locala in Romania a companiei internationale imobiliare DTZ.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: