Banca Transilvania are centru regional pentru cele 50 de unitati din Bucuresti

Data publicarii: Astazi, 05-03-2007 | Finante-Banci

Reprezentanta Bucuresti a Bancii Transilvania a devenit, incepand cu aceasta luna, Centrul Regional Bucuresti, fiind entitatea care asigura, de acum inainte, coordonarea si suportul activitatii bancii in capitala, pentru cele 50 de unitati operationale, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Robert C. Rekkers, Director General Banca Transilvana, declara: "Cele 50 de unitati ale bancii inseamna, de fapt, peste 700 de angajati pasionati de munca pe care o fac. Acestia au ajuns sa serveasca in Bucuresti aproape 135.000 de clienti - persoane fizice, IMM-uri si corporate. Banca Transilvania are acum, in capitala, cel mai mare numar de sucursale si agentii fata de orice alt oras, iar acest fapt subliniaza atat dinamismul nostru, cat si importanta pe care o acordam dezvoltarii noastre in Bucuresti".

Banca Transilvania este prezenta acum, prin cele 50 de locatii, in toate cartierele capitalei si in cele mai importante zone comerciale. In Piata Unirii sau Piata Dorobanti, pe Magheru, pe Rosetti sau in Militari, in Stefan cel Mare, Giulesti sau Ghencea, in Obor, in Pipera sau Voluntari, sucursalele si agentiile din Bucuresti ofera intreaga gama de servicii si produse bancare, de luni pana vineri, dar si sambata, pana la ora 12:30, se mai precizeaza in comunicatul institutiei bancare.

Andrei Dudoiu, Director Executiv Bucuresti, Banca Transilvania, afirma: "Acum, cu cele 50 de unitati ale bancii aflate in toata capitala, se poate spune ca bucurestenii au si ei Transilvania lor. In ultimul an de zile ne-am dublat reteaua in Bucuresti, ajungand pe locul 5 ca numar de unitati, insa ne dorim sa fim pe primul loc prin profesionalismul si caldura cu care ne servim clientii".

Banca Transilvania nu se opreste aici cu planurile privind consolidarea prezentei in cel mai important centru financiar si economic al tarii, asa incat, pana la sfarsitul anului, se vor mai deschide cel putin 10 locatii - doar in Bucuresti, afirma reprezentantii bancii.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: