Credit Europe Leasing este noul nume al companiei Finans International Leasing

Data publicarii: 06-03-2007 | Finante-Banci

Credit Europe Leasing IFN SA este numele sub care actioneaza in prezent compania Finans International Leasing IFN SA, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Acest rebranding are loc ca urmare a achizitionarii brandului Finans si a unei parti importante din actiunile Finansbank Turcia de catre National Bank of Greece. In urma acestei preluari, institutiile financiare din reteaua Finans, detinute in continuare de Fiba International Holding NV, in Romania, Rusia, Olanda, Ucraina, Germania, Irlanda si Elvetia functioneaza acum sub numele Credit Europe.

Credit Europe Leasing IFN SA are ca actionar majoritar Credit Europe Bank NV cu o participatie de aproximativ 99,9% din actiunile companiei. Credit Europe Bank NV cu sediul in Amsterdam - Olanda a fost infiintata in anul 1994. In prezent, Credit Europe Bank opereaza in trei tari (Olanda, Belgia si Germania) cu sedii in Amsterdam, Anvers si Frankfurt. Banca functioneaza in conformitate cu legislatia olandeza si opereaza sub supravegherea directa a Bancii Nationale a Olandei (The Dutch Central Bank). Credit Europe Bank NV este membra a grupului international Fiba ale carui servicii se intind asupra intregului sector financiar.

"Acest rebranding vine ca o incununare a succeselor si realizarilor pe care le-am avut in ultima perioada. Am finalizat anul trecut cu o crestere de 160% a valorii contractelor de leasing fata de 2005, avem un nou sediu in cadrul unuia dintre cele mai mari centre de afaceri din Bucuresti. Pentru anul in curs avem ca obiective majore o crestere procentuala mai mare decat evolutia intregii piete locale de leasing si un aport masiv de capital din partea Credit Europe Bank NV. Totodata, compania va beneficia de suportul aceleiasi echipe de specialisti, care va continua sa acorde consultanta si asistenta pe intreaga perioada a colaborarii cu clientii," a declarat Kerem Sekizyarali, presedintele Consiliului de Administratie al Credit Europe Leasing IFN SA.

Credit Europe Leasing IFN SA a incheiat in 2006 pe piata locala aproximativ 4.000 de contracte in valoare de cca. 120 milioane de euro. Beneficiind de suportul financiar si experienta internationala a actionarului majoritar, compania isi propune sa joace in continuare un rol din ce in ce mai activ in domeniul investitiilor imobiliare din Romania: de la terenuri si proiecte rezidentiale pana la depozite, hale industriale si spatii de birouri.

Structura managementului companiei, confirmata recent este formata din Kerem Sekizyarali, Presedinte al Consiliului de Administratie si Ibrahim Bozkurt, Director General.

Dincolo de schimbarea numelui si a sediului, toate celelalte date de contact si identificare ale companiei raman aceleasi. Credit Europe Leasing IFN SA va oferi in continuare servicii complete de leasing, pentru persoane fizice si juridice, finantand o gama variata de bunuri de la autoturisme si vehicule comerciale pana la echipamente de orice tip si investitii imobiliare.

Noul sediu al Credit Europe Leasing IFN SA este in Bd. Timisoara nr. 26 Z, Anchor Plaza, Corp A, etaj 7, sector 6, Bucuresti.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: