Seminar privind managementul cunostintelor la Universitatea BCR

Data publicarii: 06-03-2007 | HR/Cariere

Universitatea BCR a organizat la inceputul acestei saptamani un seminar privind managementul cunostintelor in cadrul organizatiei, a beneficiilor pe care le aduce identificarea si pastrarea lor in interiorul acesteia pentru inovatie si creativitate, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Workshop-ul a fost sustinut de Laurent Simon - Prof. Dr. la HEC Montreal una din cele mai prestigioase scoli de business din intreaga lume, avand peste 100 de ani de experienta, partener al Universitatii BCR in programul Executive Development Program adresat managerilor.

La eveniment au participat clienti importanti ai BCR din categoria corporate si IMM din Bucuresti. Acesta este primul eveniment organizat de UBCR si dedicat in exclusivitate clientilor BCR. Universitatea BCR a luat fiinta in toamna anului 2005, la initiativa Presedintelui Executiv al BCR, Prof. Dr. Nicolae Danila, fiind prima Universitate Corporativa din Romania. Infiintarea Universitatii BCR a vizat intr-o prima faza asigurarea conditiilor superioare de pregatire si de autodezvoltare a angajatilor BCR, in stransa legatura cu managementul si dezvoltarea  carierei.

Aceasta noua abordare a fost conceputa pentru a alinia procesul de invatare cu viziunea si strategia companiei.

In a doua etapa Universitatea BCR doreste sa vina indeosebi in sprijinul clientilor BCR prin identificarea si satisfacerea nevoilor manifestate de acestia.

UBCR este un facilitator al schimbarii, al colaborarii si al inovarii, furnizand cadrul pentru networking-ul creator de cunoastere. Universitatea va initia, in viitor, programe educationale adresate clientilor si partenerilor de afaceri ai Grupului BCR.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: