Piraeus Bank Romania, prezenta la un forum cu tematica europeana

Data publicarii: 07-03-2007 | Finante-Banci

Presedintele Piraeus Bank Romania, Stavros Lekkakos, a participat la forumul "Opportunities in a Common European Region", organizat de Camera de Comert Americana in Romania si Camera de Comert Americana in Grecia. Lekkakos a discutat despre dezvoltarea si planurile de viitor ale bancii elene in Romania, in contextul intensificarii activitatilor in sectorul de business, ca urmare a intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Evenimentul a reunit reprezentanti ai comunitatii de afaceri din Grecia si Romania precum si reprezentanti oficiali ai celor doua tari si ai Statelor Unite ale Americii: Ambasadorul Greciei in Romania, Alexandros Dendoulis, Alexandros Galiatatos, Secretar de Stat in Ministerul Transporturilor, Mark Taplin, Insarcinatul cu afaceri in cadrul Ambasadei Statelor Unile ale Americii in Romania, Florin Vasilache, Secretar General al Agentiei Romane de Investitii Straine.

Forumul a fost construit in jurul prezentei companiilor si investitiilor grecesti in Romania, investitii care, conform declaratiei d-lui Florin Vasilache, Secretar General al Agentiei Romane de Investitii Straine, s-au ridicat la 1.9 miliarde de euro in 2006, plasand Grecia pe locul 4 in topul investitorilor straini in Romania.

Au fost atinse de asemenea, subiecte precum dinamica fortei de munca in contextul unui mediu de afaceri romanesc aflat in continua dezvoltare, precum si accesul companiilor romanesti si straine la fondurile alocate Romaniei de Uniunea Europeana.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: