Hartie si pixuri de 100 de euro pe angajat

Data publicarii: Astazi, 09-03-2007 | Economie

Cei mai mari clienti ai firmelor de distributie de papetarie provin din sectoarele bancar si petrolier, noteaza Evenimentul Zilei. Un angajat consuma in medie, lunar, hartie si birotica in valoare de 50-100 de euro, iar cei mai mari clienti sunt companiile din domeniul bancar si petrolier, potrivit estimarilor companiei Proffice, lider pe acest segment de piata si membru al holdingului RTC.

"In companiile unde "gulerele albe" sunt predominante, angajatorul cheltuieste pana la 100 de euro in fiecare luna cu fiecare angajat pentru produsele de birotica si papetarie", a declarat ieri Cristian Raducanu, presedintele diviziei Proffice a grupului RTC.

Compania, specializata in distributia produselor de birotica-papetarie si articole de birou, a avut anul trecut venituri de 62 de milioane de euro, iar pentru acest an estimeaza o majorare pana la 70 de milioane de euro. Motorul cresterii: numarul tot mai mare de multinationale care se instaleaza la noi, precum si extinderea afacerilor clientilor deja existenti in portofoliul firmei.

In paralel, si cresterea nivelului de trai va influenta veniturile Proffice, intrucat romanii consuma treptat mai multe articole de birou si prefera sa achizitioneze marci tot mai bune, a explicat Raducanu. Proffice este reprezentantul in Romania al marcilor de papetarie Rotring, Parker, Durable, 3M, Waterman sau Sanford.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: