Functionarii publici care folosesc Microsoft pot beneficia de cursuri gratuite de e-learning

Data publicarii: 13-03-2007 | HR/Cariere

Persoanele angajate in institutiile publice incluse in Contractul Cadru de Licentiere dintre Guvernul Romaniei si Microsoft pot urma gratuit cursuri de instruire on-line interactive, beneficiu care decurge din programul Software Assurance, se arata intr-un comunicat de presa al MCTI remis BankNews.ro. Astfel, angajatii din sectorul public  au posibilitatea dezvoltarii profesionale prin utilizarea cursurilor de e-learning despre produsele software Microsoft si se pot pregati pentru sustinerea unor examene de certificare Microsoft.

Sunt disponibile peste 200 de cursuri in limba engleza ce se refera la principalele produse si tehnologii Microsoft, impartite pe categorii: pentru profesionisti IT, pentru dezvoltatori si pentru utilizatorii de aplicatii din suita Microsoft Office Professional.

Cursurile pot fi parcurse in mod personalizat, pot fi intrerupte in orice moment si apoi reluate de la momentul intreruperii, astfel incat fiecare cursant poate sa isi creeze propriul program de instruire.

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei dispune de un numar de 97.665 de conturi de e-learning administrate de Centrul de Suport Tehnic Microsoft, ceea ce ofera unui numar de peste 50.000 de persoane angajate in sectorul public posibilitatea de a beneficia de aceste cursuri. Aceste conturi sunt impartite pe categorii, fiind 47.510 conturi cu care se pot accesa cursurile de aplicatii, 47.510 conturi cu care se pot accesa cursurile despre sistemele de operare pentru statiile de lucru si 2.645  conturi cu care se pot accesa cursurile despre servere.


Pentru informatii suplimentare, puteti sa contactati Centrul de Suport Tehnic Microsoft pentru Beneficiarii Contractului cu Guvernul Romaniei, intre orele 8:00 si 16:00, atat prin e-mail (support@supportms.ro) cat si la numarul de telefon (021) 321 72 52.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: