Real Hypermarket inaugureaza un nou magazin la Baia Mare

Data publicarii: 14-03-2007 | Afaceri

real,- Hypermarket Romania inaugureaza joi, 15 martie la Baia Mare cel de-al noualea magazin din reteaua dezvoltata in Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. La un an de la inaugurarea primului magazin, real,- intra si pe piata maramureseana cu un nou hipermarket amplasat pe Blvd Bucuresti, nr. 144.

Din martie 2006, cand a fost deschis primul magazin la Timisoara  si pana in prezent, real,- a investit in jur de 140 de milioane de euro si a creat peste 4.500 de locuri de munca in Romania. In acest interval, au aparut 9 magazine real,- in centre economice importante din Romania, precum Timisoara, Constanta, Oradea, Sibiu, Craiova, Satu Mare, Brasov, Tg Mures si acum Baia Mare. Suprafata totala de vanzare a  retelei dezvoltate de real,- in Romania este de peste 55.000 de mp.

Noul real,- deschis la Baia Mare se intinde pe o suprafata construita de 18.500 mp din care suprafata utila de vanzare de 6.100 mp, este rezultatul unei investitii de 16,65 milioane de Euro, suma care include investitiile in echipamente si instalatii  si creeaza 450 de noi locuri de munca in municipiu.

real,- Hypermarket va comercializa in Baia Mare aproximativ 37.000 de produse alimentare si nealimentare, clientii avand posibilitatea de a alege dintr-o paleta sortimentala variata fie ca este vorba de produse alimentare de baza, mezeluri, branzeturi, lactate, produse gastronomice sau de panificatie, patiserie si cofetarie sau articole de uz casnic, menaj, electronice, IT, media, imbracaminte si incaltaminte, produse  sportive, jucarii sau  produse pentru petrecerea timpului liber.

Pentru a veni in intampinarea clientilor, real,- ofera servicii la cele mai inalte standarde calitative, cum ar fi: sisteme foarte flexibile de finantare: credite direct din magazin prin Total Credit, BRD Finance, cardul co-branded real,- (un card de credit dezvoltat in parteneriat cu BRD Finance pentru a veni in sprijinul tuturor celor care doresc sa intre rapid in posesia unor bunuri de larg consum prin utilizarea unei facilitati de creditare ieftine si avantajoase), verificarea aparaturii cumparate la bancul de proba, ajustare haine, livrarea la domiciliu a produselor nealimentare care depasesc valori mai mari de 500 de RON, birou pentru returnarea produselor etc.

Hypermarketul real,- dispune de o parcare de peste 300 de locuri si este utilat cu aparatura de cea mai inalta tehnologie, pe diferite sectoare de activitate: echipament frigorific ultraperformant, dispozitive de cantarire de ultima generatie, cuptoare si grill de mare capacitate etc. Fluidizarea traficului de cumparatori este asigurata zilnic prin existenta a 41 de case de marcat, dintre care 36 sunt instalate in linie. Pentru a se asigura accesul la magazinul real,-, care functioneaza de luni pana duminica intre orele 8.00-23.00, clientii beneficiaza de transport gratuit din patru puncte diferite ale orasului. 
 
"Vom continua si anul acesta sa avem o strategie proactiva potrivita cu planul  nostru foarte ambitios de expansiune, inca 7 noi magazine printre care se numara iata si Baia Mare. Prin prezenta real,- pe piata de retail baimareana se asigura dezvoltarea  structurii de retail existenta, demonstrat fiind faptul ca real,- este un partener de incredere care sprijina companiile furnizoare de produse regionale, asigura noi  locuri de munca pe termen lung, contribuie la specializarea prin transferul de know-how si dezvoltarea oportunitatilor de cariera. Sunt convins ca real,- va fi apreciat inca de la deschidere de catre locuitorii orasului Baia Mare pentru oferta diversificata si promotiile atractive, pentru confortul oferit de posibilitatea efectuarii tuturor cumparaturilor intr-un singur loc si de eleganta galeriei comerciale" a declarat Tjeerd Jegen, Director General real,- Hypermarket Romania.

"Pentru a fi mai aproape de clientii nostri, la fel ca si in cazul celelorlalte locatii real,-  avem disponibila si la Baia Mare o linie de telefon verde (Romtelecom si RDS)  apelabila 7 zile din 7, unde clientii pot obtine informatii utile despre magazin. De asemenea, site-ul www.real-hypermarket.ro ofera informatii despre ofertele si promotiile care se regasesc in cataloagele speciale si periodice distribuite de real,-" a declarat Andreea Lupea, Director Operational real,- Hypermarket Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: