PlayStation 3, in magazinele virtuale

Data publicarii: 17-03-2007 | IT&C

Consola de jocuri PlayStation 3 va fi lansata in Europa, si implicit in Romania, pe 23 martie, insa magazinele specializate in produse IT de la noi au demarat deja programe de rezervari, noteaza Evenimentul Zilei. Retailerii traditionali de electronice nu mai promoveaza produsul doar in raft, ca anii trecuti, ci trimit clientii catre propriile magazine on-line.

La Altex, produsul marca Sony poate fi comandat inca de pe 9 martie pe site-ul magazinului, livrarile urmand sa fie facute incepand cu 23 martie, in ordinea primirii comenzilor. In schimb, oficialii de la Flamingo spun ca vor lansa produsul pe site-ul Flamingo si in reteaua de magazine in acelasi timp cu lansarea PlayStation 3 la nivel european.

"Dovedim astfel ca piata romaneasca este o piata europeana si ca cele mai noi produse pot fi accesibile consumatorilor romani in acelasi timp ca in orice alta tara vest-europeana", ne-a declarat Jiri Rizek, directorul general al Flamingo International.

Lansarea simultana pe site si in magazin face parte din strategia Flamingo de dezvoltare a magazinului virtual. Lansarea PlayStation pe site are deja un precedent: la 1 ianuarie lansarea Windows Vista s-a realizat simultan pe site-urile companiei si in reteaua de magazine.

Pe de alta parte, Altex mizeaza pe lansarea Playstation pe site intrucat afacerile companiei se vor dezvolta puternic in acest an pe segmentul on-line. De altfel, compania va lansa pe piata, in urmatoarele luni, un nou brand, exclusiv on-line, proiect denumit temporar "V3".

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: