Generali Asigurari lanseaza Asigurarea de daune materiale pentru IMM

Data publicarii: 19-03-2007 | Finante-Banci

Asigurarea de daune materiale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii se adreseaza intreprinderilor care isi desfasoara activitatea in sfera productiei de bunuri materiale, comert si servicii. Produsul este destinat acoperirii daunelor materiale ale patrimoniului IMM-urilor, si anume: cladiri sau ansamblul de cladiri si constructii anexe, cote-parti din imobile si instalatii fixe, precum si continutul acestora, cum ar fi utilaje, echipamente, mobilier, obiecte de inventar, stocuri de marfa, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

In plus, pentru a evita reducerea volumului de activitate, in cazul producerii unui risc asigurat, polita de asigurare acopera si cheltuielile suplimentare de functionare necesare, conform limitelor stabilite in contract.

"Noi deja practicam acoperirea riscurilor pentru IMM-uri, dar am dorit sa le reunim pe toate sub «umbrela» unei polite complexe pentru intreprinderile mici si mijlocii. Ne-am gandit ca o astfel de polita ar trebui sa constituie o prioritate pentru patronii care conduc un IMM", a declarat Tudor Moldovan, Directorul General al companiei.

Asigurarea de daune materiale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii este un produs complex care acopera o gama larga de riscuri in functie de riscurile ce se acopera: incendiu, explozie, calamitati naturale, evenimente socio-politice, dar si furt si talharie asupra bunurilor asigurate.

Prima de asigurare variaza in functie de riscurile ce se doresc a fi acoperite, de activitatea desfasurata, de tipologia constructiva a cladirii, de existenta mijloacelor de protectie in cazul preluarii riscului de furt.

Avand in vedere complexitatea activitatii si riscurile la care este expusa o afacere a unui intreprinzator, pentru a veni in sprijinul acestuia, polita de asigurare ofera protectie suplimentara prin acordarea de clauze speciale (avarii accidentale la sistemele de incalzire, spargerea accidentala a suprafetelor vitrate, bani depozitati in seif si pe durata transportului etc.)

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: