Cum iti poti depune CV-ul la Banca Millennium

Data publicarii: 22-03-2007 | HR/Cariere

Banca portugheza Millennium a decis sa-si caute angajati pentru cele 40 de sucursale pe care le va deschide in septembrie printr-o agentie de recrutare. In urma numeroaselor solicitari din partea cititorilor nostri privind modalitatile prin care se poate depune un Curriculum Vitae la Millennium, Banknews.ro a reusit sa obtina o adresa de e-mail prin care cei interesati pot aplica pentru un post.

Unul dintre reprezentantii Departamentului de Resurse Umane al bancii a declarat pentru BankNews.ro ca, desi structurile si departamentele bancii sunt inca in faza de proiect, procesul de recrutare a inceput inca din luna ianuarie prin anunturi in doua ziare importante. Totusi, cei care sunt interesati, nu pot decat sa ghiceasca numele bancii pentru care aplica deoarece Millennium a decis sa-si pastreze ascunsa "identitatea".

Banca are deja sediu in Bucuresti. La sfarsitul lunii ianuarie, portughezii au inchiriat o cladire de birouri de clasa A cu o suprafata totala de 1360 mp, in apropiere de Piata Victoriei, pe strada Dr.Felix, informa CB Richard Ellis. Reprezentantul bancii ne-a mai informat ca unii oameni au "luat cu asalt" incubatorul bancii pentru a-si depune CV-urile din timp.

Adresa de e-mail la care se pot depune CV-urile pentru banca Millennium este: bucuresti@aims.ro.

Alte articole despre banca Millennium publicate pe Banknews.ro:

Banca portugheza Millennium BCP are deja sediu in Romania