Cum sa iti salvezi interviul

Data publicarii: 23-03-2007 | HR/Cariere

Oricat de bine ai fi pregatit pentru un interviu, pot interveni probleme neasteptate care sa-ti dea peste cap toate planurile de a-l impresiona pe angajator. Careerbuilder.com prezinta cele mai dese situatii problematice care iti pot distruge interviul si cate o solutie onorabila de a le rezolva. Daca esti in intarziere, da imediat un telefon! Fie ca reprogramezi interviul sau ca anunti ca vei intarzia, te asiguri ca nu vei fi considerat nepunctual, ci doar victima a traficului.

Ai plecat in graba si ti-ai uitat acasa CV-ul si scrisorile de recomandare? Este bine sa ai la dispozitie toate formularele necesare on-line, pentru a le putea printa.

Ai plecat de acasa elegant imbracat, insa o masina te-a stropit din cap pana-n picioare. Prezinta-te la interviu si explica-i pe scurt interlocutorului motivul pentru care arati astfel. In loc sa te judece, acesta te va simpatiza.

Ai emotii si ai uitat numele intervievatorului? Incearca sa gasesti un moment potrivit pentru a-i cere acestuia o carte de vizita. Oricat de grava iti pare problema ivita cu doar cinci minute inaintea interviului, nu dispera. Fii sincer si angajatorul te va intelege!

Compact

Ultimele stiri pe BankNews.ro: